Kültür-Sanat Haber Girişi : 22 Eylül 2013 14:19

İmran Uzun, Mardin'i fotoğrafladı

İmran Uzun, Mardin'i fotoğrafladı
Mardinli resim ve fotoğraf sanatçısı Emine Toprak'ın 52 eserinden oluşan "Anadolu'dan Portreler" konulu resim sergisine katılan Erzurumlu Fotoğraf Sanatçısı İmran Uzun, Mardin'i fotoğrafladı.
Erzurumajans-Mardinli resim ve fotoğraf sanatçısı Emine Toprak'ın 52 eserinden oluşan "Anadolu'dan Portreler" konulu resim sergisine katılan Erzurumlu Fotoğraf Sanatçısı İmran Uzun, Mardin'i fotoğrafladı.

Mardin'de birbirinden güzel enstantaneler çeken Erzurumlu Fotoğraf Sanatçısı İmran Uzun,"Atölyeye destek veren arkadaşlarımızla birlikte çektiğimiz fotoğrafları Mardin'de sergileyeceğiz. Mardin, fotoğraflanması gereken mükemmel bir şehir" dedi.

"FOTOĞRAFLANMASI GEREKEN MÜKEMMEL BİR ŞEHİR"

Fotoğraf Sanatçısı İmran Uzun, Güneydoğu turuna katılan fotoğraf sanatçılarının en fazla Mardin'den etkilendiklerini belirterek, ev sahipliği yapan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e teşekkür etti.

Uzun, "Fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımız Emine Toprak, Meltem Akgün Soyer ile birlikte Mardin'i fotoğrafladık. Mardin'in tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinden etkilendiklerini dile getirdiler. Bizim amacımız üyelerimizi Türkiye'nin her köşesine götürmek ve güzellikleri farklı gözlerler tespit etmeyi sağlamaktır. Kültür ve turizm alanında yüksek değerlere sahip ülkemizi önce ulusalda sonra da uluslar arası boyutlarda tanıtmayı hedefliyoruz. Mardin gerçekten farklı bir şehir. Ruhunu dışarı yansıtan, hissettiren bir şehir. Sokakları, evleri insanları, camileri, manastırları, medreseleri ile mükemmel bir şehir. Fotoğrafçı için bulunmaz bir şehir. Herkesin gelip görmesi gereken bir kent. Mardin fotoğraflarını önümüzdeki günlerde sanatseverlere sunacağız." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.