İlçeler Haber Girişi : 08 Nisan 2013 14:46

İstanbullu Dadaşlar Bulutlar'ı ziyaret etti

İstanbullu Dadaşlar Bulutlar'ı ziyaret etti
İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Kenan Kağanaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ettiler.
Erzurumajans-İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Kenan Kağanaslan ve yönetim kurulu üyeleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ettiler.

Çeşitli programlara katılmak üzere Erzurum da bululan İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Kenan Kağanaslan ve yönetimi kurulu üyeleri, gezi kapsaman da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, nezaket ziyaretinde bulundular. Palandöken İlçesin deki gelişmeleri de yakından takip ettiklerini ifade Etti.

KAĞANASLAN; BULUTLARI TAKDİR EDİYORUZ

Federasyon Başkanı Kenan Kağanaslan, " Her ne kadar gurbette olsak ta yüreğimizde hep Erzurum var. İstanbul'da derneklerimizle birleşerek büyük bir federasyon çatısı altında oluşturduğumuz birlik ve beraberlikle Erzurum'a ve Erzurumlu'ya Palandöken Belediyemiz gibi güzel hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte hiç kendimizi gurbette hissetmiyoruz. Çünkü anlık şehrimiz den bilgi alabiliyor ve gelişmeleri takip edebiliyoruz. Takip ettiğimiz ve gelip gördüğümüz kadarıyla Palandöken İlçesi değişimin ve gelişimin adresi olmuş adeta. Bunda en büyük emek hiç kuşkusus Belediye Başkanımız sayın Orhan Bulutların ilkeli, dürüst ve adaletli hizmet üretmesinden kaynaklanıyor" dedi.

BULUTLAR; İNSANIMIZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Erzurum ve Erzurum insanı en güzelinin hak ettiğini kaydetti. Görevde dört yılı geride bırakmaya hazırlandığını hatırlatan Başkan Orhan Bulutlar, "Bu dört yıllık hizmet dönemimizde gerçekten ilçemizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduğumuz gibi, önemli hizmetlerin de altına imza attık. Bu şehre ve bu şehrin insanına hizmet etmek ayrıca bir şereftir. Görev süremiz boyunca halkla her zaman el ele, gönül gönüle olduk ve birlikte çalıştık. İnsanımız hep en güzeline ve en iyisini hak ediyor. Bizde birlik ve beraberliğimizi koruyarak bunun için çalışıyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.