Türkiye Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 15:13

İstanbullunun yağmurla imtihanı

İstanbullunun yağmurla imtihanı
Dün gece başlayan yağmur İstanbul'da etkisini kaybetmeden devam ediyor. Şehrin bir çok kısmında vatandaşlar yağmurdan dolayı zor anlar yaşamakta.
Erzurumajans-TEM Otoyolu Hasdal kavşağındaki su baskını nedeniyle vatandaşlar arabalarında mahsur kalırken, Esenler otogarına girişte uzun kuyruklar oluştu. Şiddetlenen yağmur nedeiyle Taksim- Tarlabaşı tünelini su bastı.

Yağmurdan dolayı sokakta yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, ıslanmamak için pantolon paçalarını kıvırdı.

YAĞMUR YAĞDI, ARAÇLAR BİRİKEN SULARDA KALDI

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış TEM Otoyolu Hasdal kavşağında su baskınlarına neden oldu. Bazı araçlar biriken yağmur sularında mahsur kalınca, içerisindeki yolcular zor anlar yaşadı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, trafikte olumsuzlukları beraberinde getirdi. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle TEM Otoyolu Hasdal kavşağını su bastı. Biriken yağmur suları sürücülere zor anlar yaşattı. Su birikintisinden geçmeye çalışan birçok araç, kavşakta mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarının içerisinde kurtarılmayı beklerken, bazıları kendileri kurtulmaya çalıştı.

Yağmur sularında araçları ile mahsur kalan bir aile zor anlar yaşadı. Su birikintisi arabaya dolunca panikleyen biri kadın üç kişi, otomobilden çıkmaya çalıştı. Yarı bellerine kadar suya gömülen yağmurzedeler vatandaşların yardımıyla güvenli bir bölgeye ulaştı.



TAKSİM-TARLABAŞI TÜNELİNİ SU BASTI

İstanbul'da etkili olan yağmur nedeniyle Beyoğlu Taksim-Tarlabaşı tünelini su bastı. Su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatırken, trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.
İstanbul'da etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle Taksim-Tarlabaşı tüneli suyla doldu. Yağmur suları nedeniyle Harbiye istikametinde trafik durdu. Tünelde bir araç mahsur kalırken, su birikintisinin tahliye edilmesi için bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Tünelde devam eden çalışmalar nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Tarlabaşı bulvarında uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü. İtfaiyenin su tahliye çalışması bir süre devam etti.



OTOGARDA YAĞMUR ÇİLESİ

Bayrampaşa'da bulunan Büyük İstanbul Otogarı'nda, yağmur sonrası oluşan trafikte kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar uzun trafik nedeniyle araçlarından inip yola yürüyerek devam etti.

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış trafiği de olumsuz yönde etkiledi. İstanbul'un birçok yerinde yoğun trafik oluşurken, Büyük İstanbul Otogarı girişinde ise trafik adeta durma noktasına geldi. Otogara gelmek isteyen vatandaşlar yoğun trafik karşısında şaşkına döndü. Bazı vatandaşlar araçlardan inerek yürümek zorunda kaldı. Trafikte kalan vatandaşlar duruma isyan etti. Trafikte kalan bir vatandaş, "Ben bilet aldım. Şimdi biletim yanarsa kim bunun hesabını verecek. Keşke yağmura karşı bir önlem alınsaydı. Binlerce kişi geç kaldı" dedi.

Yağmurun trafiği etkilediğini belirten başka bir vatandaş ise, "Yağmur trafiği çok etkiledi. Bizde otobüsümüze yetişmeye çalışıyoruz. 10 dakikamız kaldı. Valizimiz olduğu için yürüyemiyoruz" diye konuştu.

 GÖLE DÖNEN YOLU GÖRENLER PAÇALARI SIVADI

Karaköy-Kabataş istikametinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Vatandaşlar yolun karşısına geçmek için ayakkabılarını çıkarıp paçalarını sıvarken, araçlar biriken su kütlesinde ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Karaköy-Kabataş istikametinde yağmur sonrası biriken yağmur suyu sürücülere zor anlar yaşattı. Göle dönen yolda çok sayıda araç mahsur kaldı. Yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar ayakkabılarını çıkarıp paçalarını sıvadı. Vatandaşlar yağmur suyu birikintisinde yürümekte güçlük çekti. Su birikintisi nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.