Erzurum Haber Girişi : 27 Aralık 2013 12:37

İşte Erzurum'a gelen turist sayısı

İşte Erzurum'a gelen turist sayısı
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum'a yıllık 210 bin turistin geldiğini belirtti.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen "Akademik ve Sosyal Oryantasyon Eğitimi" söyleşisine katılan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum'a yıllık 210 bin turistin geldiğini belirtti.

Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşi programına, Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenciler katıldı.

ETÜ öğrencilerine başarılı bir birey olmak için izlenmesi gereken yolları, kendi hayatından da kesitler sunarak anlatan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak,
"Modern toplumda, donanımlı bireylere duyulan ihtiyacın her geçen gün artıyor. Gerekli bilgi, beceri ve deneyime özveri ile sahip olunabilir. Erzurum'a yıllık 210 bin civarında turistin geliyor. Bu turizmi daha ileri seviyelere getirmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Söyleşinin ardından Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a Teşekkür Belgesi ve Plaket takdim etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.