İlçeler Haber Girişi : 20 Mart 2018 18:45

İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştılar

İstiklal Marşı'nı güzel okumak için yarıştılar
Dumlu İlkokulu öğrencileri İstiklal Marşını güzel okumak için sahnede ter döktüler.
Erzurumajans-Dumlu İlkokulu öğrencileri İstiklal Marşını güzel okumak için sahnede ter döktüler. Bu sene 4. sü düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" Dumlu İlkokulunda gerçekleşti.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü münasebetiyle Dumlu İlkokulu öğrencileri arasında “ İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi. Okul öğrencileri arasında yapılan eleme sonucu sekiz öğrenci finalde yarıştı.

Yarışmacılar ödüller verildi

Yarışmada birinci olan Nisa Can Akyürek’e tablet, ikinci olan Ayşegül Kaya’ya dijital fotoğraf albümü ve üçüncü olan Yakup Kayra Yalçınkaya’ya da MP3 Player verildi.

Dumlu İlkokul Müdürü Onur Kurdulu bu yarışmaya emek veren herkese teşekkür etti. Böyle bir etkinliğin yapılmasında desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliği Yönetimi ve eğitim gönüllüsü Nihat Kızıltunç, Gazeteci Kenan Gülerci'de hazır bulundu. Yarışmada ilk üçe giren öğrencilere ödüllerini verdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.