Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2012 13:15

İtmez ve Temur'a büyük görev

İtmez ve Temur'a büyük görev
Beş Uluslararası Türk hakeme çeşitli boks organizasyonlarında görev verildi. Erzurumlu hakemler Recep İtmez ile Fetli Temur’da Uluslararası boks hakemi olarak boks severleri gururlandırdı.
Erzurum Ajans-Beş Uluslararası Türk hakeme çeşitli boks organizasyonlarında görev verildi. Erzurumlu hakemler Recep İtmez ile Fetli Temur’da Uluslararası boks hakemi olarak boks severleri gururlandırdı.
2012 Londra Olimpiyatları öncesi Asya, Avrupa, Amerika ve Afrika kıtalarında düzenlenecek olan Olimpiyat eleme maçları ve kalifikasyon özelliği taşıyan Dünya Şampiyonası için, Dünya Boks Birliği (AIBA) tarafından beş Türk boks hakemi görevlendirildi.
Erzurumlu Uluslararası Boks Hakemlerinden Recep İtmez, bugün başlayıp 12 Nisan2012 tarihlerine kadar sürecek olan ve Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılacak Asya Kıtası Olimpiyat Eleme Maçları’nda müsabaka yönetecek. Erzurumlu Uluslar hakemlerinden bir diğeri olan Fetli Temur ise 27 Nisan 06 Mayıs tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde yapılacak olan Afrika Kıtası Olimpiyat Eleme Maçları’nda görev yapacak. Uluslararası boks hakemlerinden Recep itmez, Astana’ya gitti. İtmez, “Ülkemi ve federasyonumuzu en iyi şekide temsil edip dünyaya Türk Hakemlerinin başarılarına bir halka daha ekleyeceğim” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.