Spor Haber Girişi : 17 Haziran 2015 21:30

İzci kampına rekor katılım

İzci kampına rekor katılım
Erzurum'da 8-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen kulüpler izci kampı, 400 lider ve izcinin katılımı ile başarılı bir organizasyon ile tamamlandı.
Erzurumajans-Erzurum'da 8-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen kulüpler izci kampı, 400 lider ve izcinin katılımı ile başarılı bir organizasyon ile tamamlandı.

Erzurum'da faaliyet gösteren Nene Hatun Spor Kulübü, Ejder Spor Kulübü,Yeşil Yaprak Spor Kulübü, Gençlik Spor Kulübü, Polis Gücü Spor Kulübü'ne bağlı 8-15 yaş grubu sporcuların katılımı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kampusu ağaçlık alanında yapılan kampta katılımcı yaklaşık 400 izciye izcilik Temel Eğitimi,Okçuluk,Sivil Savunma ve İlk yardım,Buz Pateni,Geleneksel Çocuk oyunları,Uçurtma Şenliği,Ata Binme,Tenis,Badminton Bisiklet vb. Eğitimler ve sportif faaliyetler yaptırıldı. Kamp bünyesinde ayrıca Tarihi geziler olarak Aziziye ve Mecidiye Tabyası gezileri de yaptırıldı.

İl Temsilcisi Emre Ertan, yaptığı açıklamada, 7 gün süren ve oldukça başarılı geçen çadırlı kampa maddi ve manevi destekleri ile katkı sağlayan Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Ebu-ishak Vakfı Başkanlığına,Vuslat Derneği Başkanlığına,Doyumsu Yönetim Kurulu Başkanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.