Türkiye Haber Girişi : 06 Ocak 2017 18:16

İzmir şehitlerini bağrına bastı

İzmir şehitlerini bağrına bastı
İzmir'de dün yaşanan terör saldırısında şehit düşen adliye çalışanı Musa Can ile polis memuru Fethi Sekin için adliyede tören düzenlendi. Törene katılanlar terörü lanetledi.
Erzurumajans-Şehit adliye çalışanı, evli ve 3 çocuk babası Musa Can'ın Türk Bayrağına sarılmış tabutu adliyeye getirildi. [İzmir şehitleri için adliyede tören]  Bu sırada Musa Can'ın yakınlarının feryatları herkesi ağlattı. MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın da gözyaşlarını tutamadığı görüldü.Musa Can'ın ailesinden fenalaşanlar oldu. Sağlık ekipleri fenalaşan acılı aile üyelerine müdahalede bulundu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da törene katılmak üzere adliyeye geldi. Bekir Bozdağ Musa Can'ın ailesine taziyelerini iletti.Adliye çalışanları ve vatandaşlar da adliyeyi tamamen doldurmuş durumda. 

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi de alkışlar ve gözyaşları arasında adliyeye getirildi.

Tören şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bu sırada adliyeye sığmayan ve dışarıda bekleyen vatandaşlar "Şehitler ölmez vatanbölünmez" şeklinde bağırdı.

Şehit Musa Can'ın ailesinin feryatları törene katılan herkesin yüreğini yaktı

İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru: Hiçbir saldırı bizi vatanda hizmetten alıkoymayacak. Hainler emellerine ulaşamayacak. Birlik ve kardeşliğimizi bozamayacak.



DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.