Türkiye Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Jandarma karakoluna havan toplu saldırı

Jandarma karakoluna havan toplu saldırı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bulunan Abalı Jandarma Karakolu'na bir grup tarafından havan topu ve ağır silahlarla saldırı düzenlendi.Saldırının ardından yol trafiğe kapatıldı.
Erzurumajans-Diyarbakır-Bingölrn karayolunda bulunan Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı'na yapılan havanrn toplu saldırının ardından yol trafiğe kapatıldı.

Bir grup rntarafından bugün Abalı Jandarma Karakol Komutanlığı'na havan toplu ve rnağır silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının yapılmasıyla asker gruba rnsilahla karşılık verince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ölen ve rnyaralanan olmazken, güvenlik amacıyla Diyarbakır - Bingöl karayolu bir rnsüreliğine ulaşıma kapatıldı. Bölgede gerginliğin devam ettiği rnbelirtilirken, saldırı yapan grubun yakalanması için geniş çaplı çalışmarn başlatıldı.

YAKILAN ARAÇLAR HALA YOLDA

Öte yandan, dün Lice -rn Hani yol güzergahında seyir halindeyken bir grup gösterici tarafından rnyakılan 3 araç enkazı hala yolda bekliyor. Göstericilerin ateşe verdiği rnaraçlar kullanılmaz bir halde karayolu kenarında duruyor. Bölgede bir rngrup terör örgütü mensubunun olduğu duyumu alan güvenlik güçleri rnkarayolunu araç trafiğine kapattı.

D
iyarbakır-Bingöl rnkarayolunda bulanan Abalı Jandarma Karakolu'na bir grup tarafından rnsaldırı düzenlendi. Karakola havan topu ve ağır silahlarla saldıran rngruba askerin karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Bölgede rngerginliğin devam ettiği öğrenildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.