İlçeler Haber Girişi : 09 Nisan 2012 19:05

Kaçak balık avcılarına ceza

Kaçak balık avcılarına ceza
Erzurum’un Horasan İlçesinde kaçak olarak balık avlayan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Horasan İlçesinde kaçak olarak balık avlayan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Horasan İlçesine bağlı Aşağı Tahirhoca ve Pirali Köylerinde, Aras nehri üzerinde serpme ağı ile balık avlayan şahıslara idari para cezası uygulandı. Şahısların balık avlamada kullandıkları serpme ve germe ağlara el konularak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne gönderildi. Yasal olmayan yollardan balık avcılığı yapan Y.T ve E.Ş isimli şahıslara 253 er TL idari para cezası uygulandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İDİAMİN 01 Ocak 1970 02:00

    eğer korunacaksa kırmızı pullu alabalık korunsun arasta sazan balığının kökü kurumaz korkmayın ne saçma iş erzurumda onlarca dere var kırmızzı pullu alabalık deresi o derelerde kontrol yok nesli tükenmek üzere tortum gölünde haiki göl alabalığı çıkardı bir zamanlar üniversite sağ olsun getirdi aynalı sazan yumnurtalarını bıraktı zaman sonra aynalı sazanlar alabalık yumurtalarını yemeye başladı şimdi tortum gölünde alabalık çıkmıyor arasta sazanın kökü kesilmez iyi be uluderede kaçakçılıkları resmen tescil edilmiş pkklı lara ödül ver gariban erzurumluya sazan balığı yakaladı diye ceza işte bu akp adaleti olsa gerek