Erzurum Haber Girişi : 09 Mayıs 2023 21:49

Kadın kılığındaki hırsız yakalandı, serbest kaldı!

Kadın kılığındaki hırsız yakalandı, serbest kaldı!
Erzurum'da bir kişi çalıştığı iş yerini kadın kılığına giyerek soydu. Başörtüsü bile takan şüpheli, içinde 18 bin TL bulunan çelik kasayı çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. 

Olay 7 Mayıs'ta Yakutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesi'ndeki tatlı imalathanesinde meydana geldi.

 

İşyeri sahibinin ihpbarı üzerine, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kadın kılığına giren bir erkek şahıs tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polis, imalathane çalışanı Fuat A.'nın işyerini soyduğunu belirledi.  

 

Gözaltına alınan Fuat A.'nın kasayı açamayınca toprağa gömdüğü, içinde ise 18 bin TL olduğu belirlendi. Kasa, sahibine teslim edilirken Fuat A., ifadesinde pişman olduğunu söyledi. Savcılığa çıkarılan Fuat A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Diş Hekimi 11 Mayıs 2023 02:32

    Kasayı açamadı diye başarısız diye adamı ödüllendirmişler. Aynı sorun cinayete teşebbüste de var. Adam sakat kalıyor, hayatı bitiyor ölmedi diye katilin cezası iniyor. Her şey bozuldu, değişiklik şart.