Erzurum Haber Girişi : 09 Şubat 2014 13:18

Kamil Aydın'dan Hizmet İş sendikasına ziyaret

Kamil Aydın'dan Hizmet İş sendikasına ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Hizmet iş Sendikası Erzurum Şubesini ziyaret etti.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Hizmet iş Sendikası Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Aksakal, burada yaptığı konuşmada sendikanın önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
Toplu İş Sözleşmelerine yoğunlaştıklarını belirten Aksakal, ilçelerde yapılan sözleşmelerin işçiyi memnun ettiğini söyledi.

Aydın ise Erzurum'un hak ettiği hizmetlerden faydalanamadığını belirterek, istihdamı artırmak için önemli projeleri olduğunu ifade etti.

Aydın şunları kaydetti, "Erzurum hak ettiği hizmetin değerini hiçbir zaman alamadı bundan sonrada alamaz. Geçmiş yıllardan beri Erzurum en çok göç veren iller arasında geliyor. Bunun sebebi ise Erzurum'da iş istihdam alanlarının olmamasından kaynaklanıyor. Göçü durdurmanın yolu ise iş alanlarının kurulmasından geçiyor. İstihdama yönelik önemli projelerimiz var.

Erzurum bugün geldiği noktayı hiç hak etmiyor. İnşallah bu seçimler Erzurum için hayırlı olur. Bizde bu bir hizmet yarışıdır. Bizler makam sevdalısı veya insanlara hükmetme anlayışına sahip değiliz. Hizmet yapmak için buradayız''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.