Spor Haber Girişi : 23 Ocak 2024 14:15

Kamu malına zarar verdi. Spor adamına yakışmadı!

Kamu malına zarar verdi. Spor adamına yakışmadı!
Trendyol 1.ligin 19. Haftasında oynanan ve Erzurumspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maç sonunda, konuk takımın hocası İsmet Taşdemir'in misafir takım soyunma odasında bazı eşyaları paramparça ettiği iddia edildi.

Teknik direktör masasını kıran ve duşların aparatlarına zarar veren Taşdemir'in hareketi tepki çekerken, Yeşil-Beyazlılarda yöneticilerin, Taşdemir adına maç sonunda stat yetkililerinden özür dilediği öğrenildi.

 

Kamu malına zarar tutanağı

 

Pusula Gazetesi'nden Nurullah Pala'nın haberine göre bu arada Kazım Karabekir Stadı yetkilileri olayı tutanak haline getirerek, yetkili kurumlara ileteceği ifade edildi. Aslen Iğdırlı olan İsmet Taşdemir, Bodrumspor'un başında gösterdiği başarı ile Erzurumspor taraftarlarının takdirini kazanırken, Dadaşlar diyarındaki çirkin hareketi ile tepki topladı. Taraftarlar, "Oldu mu yakıştı mı İsmet hoca?" Yorumlarını yaptı.

 

 

Japonya ve Altınordu'yu örnek gösterdiler

 

Erzurumspor taraftarları, "2018 dünya kupasında Japonya Milli Takımı mağlubiyete rağmen soyunma odasını temizleyip stattan ayrıldı. Altınordu FK, Erzurumspor'dan fark yedi ancak yine de fair- play örneği göstererek soyunma odasını temizledi. İsmet Taşdemir'in bu davranışı çok çirkin ve anlaşılmaz bin durum. Bu futbol, yenmek de var yenilmek de. Yenilgiyi hazmedemeyerek kamu malına zarar veren İsmet Taşdemir'i kınıyoruz" şeklinde konuştular. Bu arada Elazığ Fırat Üniversitesi de BAL maçı sonrası Erzincan deplasmanında soyunma odasını temizleyerek alkış almıştı. Haber: Nurullah PALA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.