Bölge Haber Girişi : 11 Mayıs 2011 00:08

Kanaryann sultanlarına kadayıf dolması!..

Kanaryann sultanlarına kadayıf dolması!..
Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmekte olan 2010 - 2011 sezonu, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ile devam ediyor.
Erzurum Ajans-Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmekte olan 2010 – 2011 sezonu, Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası ile devam ediyor. Şampiyona, Erzurum’da bugün başladı.
16 takımın karşılaşacağı müsabakalar öncesinde Erzurum’daki kamp çalışmaları sürerken, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün genç bayan basketbolcularına kadayıf dolması sürprizi yapıldı.
Erzurum Fenerbahçeliler Derneği’nin yöneticileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda idman yapan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’nın oyuncularına kadayıf dolması ikramında bulundu.
Başkanvekili Fatih Tüzemen, Başkan Yardımcısı Selçuk Bozhalil, Asbaşkanlar Alparslan Dumlu ve Ersin Beyazoğlu’den oluşan dernek yöneticileri, Kadayıfçı Muammer Usta ile birlikte Fenerbahçeli basketbolculara kadayıf dolması ikram etti. Oyunculara elleriyle Erzurum’un meşhur tatlısı kadayıf dolmasından yediren dernek yöneticileri, şampiyonada üstün başarı beklediklerini dile getirdiler.
Başkanvekili Fatih Tüzemen, Genç Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’nın Erzurum’da yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Şehrimizde konuk olan Fenerbahçeli bayan basketbolcularımıza moral verelim istedik. Beraberimizde kadayıf dolması da getirerek, karşılaşmalar öncesinde enerji depolarımızı sağladık. Fenerbahçeliler Derneği olarak, takımımıza her türlü desteği vereceğiz.” diye konuştu.
 
FENERBAHÇELİ BASKETBOLCULAR, KADAYIF DOLMASIYLA TANIŞTI
 
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’nın Altyapı İdari Sorumlusu Ömer Akan ise, Erzurum Fenerbahçeliler Derneği’nin ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Kadayıf dolmasının Erzurum’un meşhur tatlısı olduğunu bildiklerini ve ismini çok duyduklarını dile getiren Akan, “Türkiye Şampiyonası sayesinde Erzurum’un kadayıf dolmasıyla da tanışmış olduk.” dedi.
Fenerbahçeli bayan basketbolcular ise, kendilerine elleriyle kadayıf dolması ikram edilmesi karşısında büyük mutluluk yaşadılar. Öte yandan şampiyonada ilk üç dereceye giren takımlara kupa sporcularına ise madalya takdim edilmesinin yanı sıra, şampiyona boyunca bireysel performansları ile başarı gösteren; sporculara; En İyi Guard, En İyi Forvet, En İyi Pivot, Asist Kralı/ Kraliçesi, Ribaund Kralı/ Kraliçesi, Sayı Kralı/ Kraliçesi ve En Değerli Oyuncu kategorilerinde ödüller verilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.