Ekonomi Haber Girişi : 28 Ekim 2016 19:25

Kanber öğrencilere öğütlerde bulundu

Kanber öğrencilere öğütlerde bulundu
Erzurum, Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gürbüz, 15 günde bir düzenlenen 'Kariyer Günleri'nde bu kez Polat Erzurum Resort Oteli Genel Müdürü Bora Kamber'i öğrencileri ile buluşturdu.
Erzurumajans-Erzurum, Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gürbüz, 15 günde bir düzenlenen 'Kariyer Günleri'nde bu kez Polat Erzurum Resort Oteli Genel Müdürü Bora Kamber'i öğrencileri ile buluşturdu. 

Kanber, geleceğin turizmci öğrencilerine öğütlerde bulanarak, "Mutlaka hedefiniz olsun" dedi

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunu olan evli ve 3 çocuk babası Bora Kanber meslekteki 30 yıllık bilgi ve birikimini öğrencilerle paylaştı. Fakültede düzenlenen kariyer günlerinde öğrencilere mezun olduktan sonra neler yapması gerektiğini anlatan Kanber, yaklaşık 30 yıl önce kendisin de aynı sıralarda oturduğunu ve buradaki öğrencileri en iyi anlayanlardan biri olduğunu söyledi. Okuldan mezun olduktan sonra mesleğin her bölümünde çalıştığını ve kademe kademe yükseldiğini ifade eden Kanber, "Turizmcilik hem zevkli hem de zordur. Mezun olduktan sonra bu mesleği yapmak istiyorsanız mutlaka bir hedefiniz olmalı. Mesleğin her bölümünde çalışır yavaş yavaş en tepeye ulaşırsanız orada başarılı olursunuz. Otelimize gelip ister staj isterseniz çalışma imkanı bulabilirsiniz. Türkiye'de özellikle turizm alanında kalifiye elamana çok ihtiyaç var" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren konuşmanın ardından Polat Erzurum Resort Oteli Genel Müdürü Bora Kanber öğrencilerin sorunlarını yanıtladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.