Spor Haber Girişi : 10 Mart 2012 17:50

Kar prensesi gözyaşlarıyla anıldı

Kar prensesi gözyaşlarıyla anıldı
Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken hayatını kaybeden milli sporcu 17 yaşındaki Aslı Nemutlu'nun adına resmi olarak düzenlenen "Aslı Nemutlu Alp Disiplini Türkiye Şampiyonası" bugün yapılan yarışlarla sona erdi.
Erzurum Ajans-Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken hayatını kaybeden milli sporcu 17 yaşındaki Aslı Nemutlu'nun adına resmi olarak düzenlenen "Aslı Nemutlu Alp Disiplini Türkiye Şampiyonası" bugün yapılan yarışlarla sona erdi. Şampiyona sonrasında düzenlenen madalya töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen ve Aslı'nın adının verildiği şampiyonaya milli kayakçının ailesi de katıldı. Milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun annesi Ayşe, babası Metin ve kız kardeşi Ece Nemutlu'nun yanı sıra şampiyonada yarışan sporcunun katıldığı tören duygusal sona erdi. Duygu yüklü anların yaşandığı madalya töreninde milli kayakçının en yakın arkadaşları Aslı'yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
Aslı anısına Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan madalya töreninde dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.
Türkiye'de ilk kez bir sporcu adına yarışma düzenlediğini vurgulayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, "Bizde isterdik Aslı bu yarışmada olsun. Talihsiz bir kaza sonucu kızımızı kaybettik. Bu yarışma için emek verenlere teşekkür ediyoruz. Hep yanımızda oldular. Aslı'yı kızları gibi bağırlarına bastılar" dedi.
Öte yandan Aslı Nemutlu adına fotoğraf sergisi de düzenlenirken, kar prensesinin değişik yerlerde çektirdiği fotoğraflar sergilendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.