Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2011 18:44

Kar temizleme çalışmaları tam not aldı

Kar temizleme çalışmaları tam not aldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün karla mücadele çalışmaları sporseverlerin takdirini kazandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün karla mücadele çalışmaları sporseverlerin takdirini kazandı.

Yoğun kar Erzurum’da günlük yaşamı olumsuz etkilerken, futbol sahaları ve spor tesisleri de karlar altında kaldı. Ancak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karla mücadele konusunda seferber olarak tesisleri zamanında kardan temizlemeyi başardı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar ile ilçe müdürleri yönetiminde seferber olan ekipler, sahaları kardan temizleyerek maçların oynanmasını sağladı. Sentetik sahalar ile 3 Temmuz Stadı ve Yeni Erzurum Stadı’nda yoğun bir çalışma örneği sergileyen tesis amirleri ve görevliler saha zeminlerini futbol oynamaya elverişli hale getirerek, maçların oynanmasını sağladılar.

G
ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Gün boyu ve gece devam eden kar nedeniyle futbol sahalarımızda olumsuz yönde etkilendi. Ancak biz ekiplerimizle birlikte seferber olarak sahalarımızı kardan temizledik ve tüm stadlarımızla maçların oynanmasını sağladık. Özverili bir şekilde çalışan personelimizi kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahiskalı 01 Ocak 1970 02:00

    Belediyelerimiz Örnek Alsın .... Bekliyolar Kar Erisin dibini kaldıralar ))) -20 derece eriimez beklemeyin millete zülm çektirmeyin Allah rızası için