Kültür-Sanat Haber Girişi : 13 Haziran 2013 13:14

Karaçoban'da mezuniyet coşkusu

Karaçoban'da mezuniyet coşkusu
Erzurum'un Karaçoban İlçesi'ne bağlı Karaköprü İlk ve Ortaokulun da 2012-2013Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni , Okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Erzurumajans-Erzurum'un Karaçoban İlçesi'ne bağlı Karaköprü İlk ve Ortaokulun da 2012-2013Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni , Okul bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar öncesinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Mezuniyet Töreninde, konuşan Okul Müdürü Eda Özdemir; "Bilmek en büyük güçtür bu çağda, Öğrenmek durmadan öğrenmek, İster Burada İster Orada, Öğretmenler Karanlıkları Delecek" dedi.
Özdemir konuşmasına şöyle devam etti: "Sevgili Öğrenciler; Gelecek sizleri korkutmasın! Çünki yarınlara attığınız ilk adımlar sağlamdır. Bilim ve İnsanlık Adına Çıkacağınız Yolculuk Hayırlı Olsun"

Daha sonra sırasıyla Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Okul Öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. Yarışmalar, Onur Öğrencileri Ödül töreni, Bayrak Devir Teslimi, Kep Atma Etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerin Bayrak Devir Teslim ve Kep Atma Töreninde duygulu anlar yaşanırken, mezuniyet törenini izlemeye gelen vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandılar.

Mezuniyet Töreni Okul Öğretmenleri Tarafından Hazırlanan Etli Pilav gelen izleyicilere dağıtılmasıyla son buldu.

Törene Öğretmenler, Öğrenciler ve Çok sayıda Vatandaşlar katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.