Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2012 21:09

Karadayı BBS yönetiminden istifa etti

Karadayı BBS yönetiminden istifa etti
Son haftalarda üst üste alınan başarısız sonuçlar ve takımın 3 önemli oyuncusunun kadro dışı bırakılmasının ardından Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a bugün kelimenin tam manasıyla bomba düştü.
Erzurumajans-Orkun ÇİZMELİ'nin haberi-Son haftalarda üst üste alınan başarısız sonuçlar ve takımın 3 önemli oyuncusunun kadro dışı bırakılmasının ardından Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a bugün kelimenin tam manasıyla bomba düştü. Saim Özakalın başkanlığında oluşturulan yönetimin en etkili ismi olan Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı, bugün şok bir kararla görevinden istifa etti. Karadayı istifa dilekçesini kulüp yönetimine gönderdi.

Mavi beyazlı ekip, hem saha sonuçlarıyla zirve iddiasını hem de yönetimin en önemli ismi Ahmet Metin Karadayı’yı kaybetti. Kamuoyunun ‘yönetimi  oluşturan isim’ olarak kabul ettiği Ahmet Metin Karadayı’nın sürpriz istifası hem yönetim kurulunda  hem de camiada bomba etkisi yaşatacağa benziyor.

Karadayı’nın istifasıyla birlikte ‘seri istifalar’ın da geleceği kulaktan kulağa fısıldanırken, Başkan Saim Özakalın’ın olağanüstü kongre için kulübün aynı zamanda onursal başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’den izin isteyeceği gelen bilgiler arasında.

Şok bir kararla görevinden istifa eden Karadayı’nın bu kararını hangi gerekçelerle aldığı henüz öğrenilemezken, önümüzdeki birkaç gün içerisinde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. (Kaynak: Erkhaber.com) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.