Karadayı öyle diyo!

Ahmet Metin Karadayı'yı siz gibi ben de sürekli ev yapan, NewCity gibi bir büyük projeye daha imza atan, büyük bir müteahhit olarak tanırdım.

Ama başka işler de yapıyormuş!

Büyükşehir Belediyespor'u 'Real Madrid yapmak' gibi!

***

Evet.. Dün kendisi ile karşılaşmamızda Ünye deplasmanında izlediği Büyükşehir Belediyespor için 'Real Madrid' tanımını yapıyordu.

 1-0 mağlup oldukları Ünye deplasmanında izlediği takımını bu 'İspanyol devi'ne benzeten Karadayı, maçın değerlendirmesini yaparken, '' Belki yenildik ama rakibi adeta kendi saha ve seyircisinin önünde boğduk. Daha maçın ilk dakikalarında 10 kişi kalmamıza rağmen baskılı bir oyun sergiledik ve gol için olağanüstü bir çaba sarfettik. Çevirdik çevirdik dövdük adeta! İkinci yarının başlarında yediğimiz gole rağmen baskımız maç boyunca devam etti. Direkten dönen toplarımız da gol olsaydı bugün galip dönmüş olacaktık. Sergilenen futbol beni umutlandırdı. Real Madrid gibi oynadık, Real Madrid gibi'' diyordu..

***

Doğrusu izleyemediğim bir maçtı o maç.

Nihayetinde kendisi bu kulübün ikinci adamı.

Issı-soğuk görmüş biri.

Profesyonel adam

Elbette ki kendini kandıracak hali yok.

Çünkü bilir ki, faydası yok.

Gördüklerini, hissettiklerini paylaşıyor.

Zaten 10 kişi kalmış ve 1-0 da geriye düşmüş bir takımın her türlü riski de alarak saldırması doğaldır da.

Ne varki neticede takımı 1-0 mağlup sahayı terketmiş.

Bu yıl için önemli bir hocayı da transfer ederek büyük beklenti içine giren taraftarını ilk deplasman maçı itibariyle de olsa hayal kırıklığına uğratmış.

Dilerim bu hafta iç sahada oynayacağı maçta o 'Real Madridvari' futbolunu sergiler hem futbol olarak, hem de skor olarak o övgüyü takımı haketmiş olur!

***

Diğer taraftan.. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Doğu Anadolu Birliği'nin yemeği vardı dün akşam. 100.Yıl Parkı'nda verilen yemeğe katılanlardan birisi de aynı zamanda ETSO Meclis Başkanı da olan Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın'dı! Salona girerken dikkat ettim, morali son derece yerindeydi. Genelde oturduğu sürece yüzündeki tebessümü eksik etmedi. Yani Ünye mağlubiyeti ile ilgili bir moral bozukluğu filan yoktu.

***

Birlik Başkanı Ömer Düzgün'ün teklifi üzerine kısa da bir konuşma yaptı. Doğrusunu isterseniz konuşmasına ben bayıldım. Bu düşüncemi, yanımdaki Sinan Özçaylak, Orkun Çizmeli ve Sinan Aydın'a da söyledim. Son derece güzel konuştu Özakalın. Şaşırdım gerçekten. Belki de ilk defa Özakalın'ı bir konuda hiç bir metne bağlı kalmadan konuştuğunu görmüşlüğümden bir hayli şaşırmışımdır. Bir Ticaret Odası Meclis Başkanının nasıl konuşması gerekiyorsa öyle konuştuğunu gözlemledim. Doğrusu onu sadece konuşmaları ile başarılı bir Meclis Başkanı değil, icraatlarıyla başarılı bir Kulüp Başkanı olarak da tanımak isterim!

 

NOT:

Necdet Gümüşenek'in takımdan ayrıldığını duyuyorum.. Yakından tanıdığımız için Necdet hocanın ayrulık ile ilgili konuşmasını beklemiyorum. Ama en azından yönetimin bu erken veda ile ilgili kararının arkasındaki nedeni de merak etmeye başladım. Bu konuda bir küçük bilgilendirme yapılırsa nispeten sevinirim..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.