Bölge Haber Girişi : 21 Şubat 2011 05:41

Karadayı'dan dev proje!..

Karadayı'dan dev proje!..
Konut sektöründe bir çok başarılı çalışmaya imza atan Karadayı Grup, Palandöken ilçesindeki İmar İskan Blokları'yla ilgili, hak sahiplerine, gerçekleştirmek istediği projenin sunumunu yaptı.

Erzurum Ajans-Karadayı Grup, Palandöken ilçesindeki İmar İskan Blokları'nın bulunduğu alanda gerçekleştirmek istediği ıslah projesiyle ilgili, hak sahiplerine sunum yapıp bilgi verdi.

Erzurum'da konut sektöründe bir çok başarılı çalışmaya imza atan Karadayı Grup, Palandöken ilçesindeki İmar İskan Blokları'yla ilgili, hak sahiplerine, gerçekleştirmek istediği projeyle ilgili sunum yaptı.

Manolya Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Karadayı Grup Genel Müdürü Orhan Yücel, projenin mühendislik hizmetlerini yürütecek olan Bilge Mühendislik adına Sedat Bilge, proje koordinatörleri, satış ve pazarlama, muhasebe ve mali işler departmanları ve uzmanlar ile İmar İskan Blokları'nda evi bulunan vatandaşlar katıldı.

1980 yılında İmar ve İskan Bakanlığı'nca yaptırılan toplam 432 konutun bulunduğu İmar İskan Blokları'nın bulunduğu alanın sökülüp yeniden yapılmasıyla ilgili, vatandaşlardan gelen talep üzerine gerçekleştirilen toplantıda, Karadayı Grup tarafından sosyal sorumluluk çerçevesinde hazırlanan proje hakkında bilgi verildi.

60 metrekarelik konutların bulunduğu alanda, hak sahiplerine 100'er metrekarelik evlerin verileceği belirtilen toplantıda, projenin detayları hakkında sinevizyon eşliğinde açıklamalar yapıldı. 3 yılda tamamlanması öngörülen proje ile bölgenin görüntü kirliliğinin ortadan kalkacağı, hem de vatandaşların daha geniş evlere kavuşacağı ifade edildi.
Hak sahiplerinin sorularının da cevaplandırıldığı toplantıda, vatandaşlar, proje hakkında olumlu görüş belirtirken, firma yetkililerini tebrik ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.