Ekonomi Haber Girişi : 06 Temmuz 2013 00:30

Karadayı'dan önce tapu sonra jeep!

Karadayı'dan önce tapu sonra jeep!
Konut sektörünün önde gelen kuruluşu Karadayı Group, yapımı tamamlanan bazı evlerinin tapularını düzenlenen törenle dağıttı.
Erzurumajans-Konut sektörünün önde gelen kuruluşu Karadayı Group, yapımı tamamlanan bazı evlerinin tapularını düzenlenen törenle dağıttı. Yıldızkent bölgesinde tamamlanarak, hak sahiplerine teslim edilen 60 konutun tapularının dağıtımı sırasında çekilişle bir ev sahibine de son model bir jeep hediye edildi...

Erzurum'un en büyük konut projelerinin altına imzasını atan ve son olarak da kamuoyunun İmar İskan olarak bildiği New City projesiyle iki bin konutun yapımını sürdüren Karadayı Group, Yıldızkent'te yapımını tamamladığı bazı konutların tapularını törenle dağıttı. Palandöken'deki Dedeman Ski Lodge Otel'de hak sahipleri ile akşam yemeğinde biraraya gelen Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Metin Karadayı, ev sahibi 60 kişinin tapularını dağıttı.

Hak sahiplerinin eş ve çocuklarıyla katıldığı törende tapuları hem Ahmet Metin Karadayı hem de Anadolu Medya Birliği (ANAMED) Başkanı Mehmet Şener verdi. Ev sahiplerine tapularını verdikten sonra kısa bir konuşma yapan ANAMED Başkanı Şener, her çiftin rüyasını süsleyen ev hayalini gerçekleştiren Karadayı Group'un herkesin hayır duasını aldığını belirterek, "İnsanların hayallerini gerçekleştirdiği için Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı'yı hem tebrik ediyor hem de kutluyorum" dedi.

Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı ise ev sahiplerine söz verdikleri gibi evleri zamanında teslim edip, tapularını dağıtmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, "Biz konut yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. İşimizi yapıyoruz ve yapmayı sürdüreceğiz. Bugün insanların tapularını alıp, evlerini teslim alması sırasında yaşadığı mutluluğu görmek bizim için en büyük ödül. Tüm Karadayı Group çalışanlarına ve bize güvenen ev sahiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Tapu dağıtımı ve konuşmaların ardından Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı tarafından yapılan çekilişle bir kişiye son model jeep hediye edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yılmaz hançer 01 Ocak 1970 02:00

    bu karadayıya harbıden helal olsun sozunu tutuyor bnm evle bi şim yok ama adamın her yerde sevenı var