Erzurum Haber Girişi : 16 Kasım 2015 16:30

Karadenizli öğrenciler, tanışma etkinliğinde biraraya geldi

Karadenizli öğrenciler, tanışma etkinliğinde biraraya geldi
Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'nde öğrenim gören Karadenizli öğrenciler "Karadeniz Öğrenci Birliği Tanışma" etkinliğinde bir araya geldi.
Erzurumajans-Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'nde öğrenim gören Karadenizli öğrenciler "Karadeniz Öğrenci Birliği Tanışma" etkinliğinde bir araya geldi. 

Karadeniz Öğrenci Birliği tarafından Tutku Kafede organize edilen programla çok sayıda Karadenizli öğrenci, bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu. Hoşça sohbetlerin yapıldığı programda Karadenizli öğrenciler seslendirdikleri Karadeniz müzikleri eşliğinde neşeli 4 saat geçirdiler. Program tulum ve kemençe eşliğinde bol bol horon oynanarak son buldu.

Programa katılan Karadenizli öğrenciler, "Güzel bir tanışma etkinliği oldu bizler için. Çoğumuz Atatürk Üniversitesi öğrencisiyiz. Karadeniz ruhunu Erzurum'da da yaşatmaya çalışıyoruz. Birlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmak için Karadeniz Öğrenci Birliği Tanışma etkinliği düzenlendi. Organize de emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerin daha sıklıkla düzenlenmesi talebinde bulunuyoruz." dediler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.