Erzurum Haber Girişi : 24 Temmuz 2014 15:42

Karısını bıçaklayan kocaya hapis

Karısını bıçaklayan kocaya hapis
Boşanma davası açan eşi D.K.'yı, bıçaklayan Turgay K. tutuklu yargılandığı Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum'da geçimsizlik yüzünden boşanma davası açan eşi D.K.'yı, bıçaklayan Turgay K. tutuklu yargılandığı Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAVGA

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde oturan 3 çocuk annesi D.K., şiddetli geçimsizlik nedeniyle  eşi Turgay K.'dan ayrılmak için Aile Mahkemesine dilekçe vererek dava açtı. Bunun üzerine kıskançlık krizine giren Turgay K., ekmek bıçağı ile eşini bıçakladı. Yaralanan D.K. kaldırıldığı Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 "ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL, KORKUTMAK  İSTEDİM"

'Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanan ve eşi D.K.'yı 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenenTugay K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.  Turgay K., verdiği ifadesinde kendisini şöyle savundu: "Eşime kesinlikle şiddet uygulamadım. Kendisini kapanması konusunda birkaç kez uyardım. Buna benzer birçok konu yüzünden tartıştık. Eşimle ayrılmaya karar verdik. Bir süre önce sosyal paylaşım sitesinden kendi fotoğraflarını yayınladığını görünce boşanma sürecine kadar giyimine dikkat etmesini söyledim. Kendisi ile karşılaşınca  'Sen adam mısın?' diyerek hakaret etti. Ben de kendisini korkutmak için bıçağı salladım, öldürmek amacı ile vurmadım. Pişmanım^" dedi.

"DUR BOĞAZINI KESEYİM NE OLDUĞUNU ANLARSIN..!"


Eşinden şikayetçi olduğunu söyleyen D.K., ise ''Benim kesinlikle açık, saçık gezmelerim olmadı. Ben kendisine olan güvenimi sarsmadan evlilik yaşantımı sürdürdüm.  Boşanma süreci içinde kendisi ile karşılaştığımızda, 'Neden beni bıraktın' diyerek tartıştı. Arkadaşımın aracına bindikten sonra, araçtan beni aşağı indirmek istedi poşet içinden bıçağı çıkararak saçlarımdan tuttu,  'Dur boğazını keseyim ne olduğunu anlarsın' diyerek rast gele vurdu. Şikayetçiyim" dedi.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti tutuklu sanık Turgay K.'yi, resmi nikahlı eşi D.K.'yı ''kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Verilen ceza hükmü ile birlikte tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.