Spor Haber Girişi : 09 Temmuz 2015 13:36

Karşıyaka hazırlıklarını sürdürüyor

Karşıyaka hazırlıklarını sürdürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdürüyor.
Erzurumajans-PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kampında sürdürüyor.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki çalışmalarına Pazartesi günü başlayan İzmir ekibi, çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde antrenmanlarını sürdüren ekip yeni sezon için iddialı.

Günde çift idman yaparak çalışmalarına hız kazandıran yeşil-kırmızılı ekip, Erzurum'daki kamp ortamından son derece memnun. Karşıya, 15 Temmuz'da Erzurum Büyükşehir Belediyesporla yapacağı hazırlık maçıyla ilk etap kampını tamamlayacak. Erzurum'un kamp yapmak açısından çok elverişli bir şehir olduğunu söyleyen teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Pazartesi günü Erzurum'a geldik. Burada 9 günlük bir kamp sürecimiz olacak. 15 Temmuz'da Erzurum Büyükşehir Belediyesporla hazırlık maçı oynayacağız. Onun ardından ilk etap kampımızı bitireceğiz. Erzurum'daki kamp koşulları gayet iyi. Ben şahsen buraya ilk defa geldim. Birçok takımı kaldırabilecek potansiyelde sahalar var" diye konuştu.
Hedeflerinin süper lig olduğunu da kaydeden Dumlupınar, "Genel hazırlık dönemindeyiz. Takımımız yavaş yavaş şekilleniyor. Takımımıza yeni arkadaşlar katılıyor. Gayet iyi yoldayız. Hedefimiz ilk gün söylediğimiz gibi Karşıyaka'yı tekrar Süper Lig'e çıkartabilmek ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Aramıza katılacak yeni oyuncular var. Hemen hemen hepsiyle görüşmüş durumdayız. Bazı pürüzler kaldı tabi transferler çok kolay olmuyor. Ama istediğimiz oyuncuları aramızda göreceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.