Spor Haber Girişi : 07 Kasım 2012 20:00

Katırcı Curling Milli takım kampında

Katırcı Curling Milli takım kampında
U21 Yaş Curling Milli takımı, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prog’da yapılacak olan Avrupa Elemeleri için Erzurum’da kamp yaptı.
Erzurum Ajans-U21 Yaş Curling Milli takımı, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prog’da yapılacak olan Avrupa Elemeleri için Erzurum’da kamp yaptı. Curling kampını Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı da ziyaret etti.

U21 Yaş Altı Curling Milli takımı, Erzurum kampını noktaladı. Aralık ayında Çek Cumhuriyeti’nin Başkenti Prag’da yapılacak olan Avrupa elemelerine Erzurum'da hazırlanan Türkiye Curling 21 Yaş Altı Milli Takımı sporcuları, şampiyona için kendilerine güvendiklerini söyledi. Erzurum’da Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Milli Piyango Curling Arena'da kampa giren 20 sporcu, Prag'daki Avrupa elemelerini geçebilmek için yoğun tempoda çalıştı. 21 Yaş Altı Milli Takımı antrenörü Celal Cüneyt İşgör, milli takım kampına 10'u kız, 10'u erkek 20 sporcunun katıldığını söyledi. İşgör, Türkiye'nin ilk defa katılacağı 21 yaş altı elemelerinden umutlu olduklarını, elemeleri geçmeleri halinde Rusya'nın Soçi kentinde Mart ayında düzenlenecek Curling Dünya Gençler Şampiyonası'na katılacaklarını ifade etti. Antrenörler Celal Cüneyt İşgör, Ahmet Çelik, Fatih Işık ve Burak Korukçu yönetiminde yapılan kampı Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’da ziyaret etti. Kaymakam Ahmet Katırcı, kamp çalışmaları hakkında Milli takımın teknik heyetinden bilgi aldı. Millilere Prag yolculuğu öncesinde başarı dileğinde bulunan Kaymakam Katırcı, curling sporunun zevkli bir spor dalı olduğunu belirterek, Türkiye’nin yeni olduğu bu spor dalında kısa sürede A Milli takımlar düzeyinde C Klasmanından B Klasmanına yükselmesinin başarı olduğunu söyledi. Kaymakam Katırcı, daha sonra kısa süreli olarak Curling oynarken, atışlardaki başarısı ile de U21 Yaş altı Curling Milli takımının sporcularından alkış aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.