Spor Haber Girişi : 06 Şubat 2015 12:11

Kayağın madalya avcılarına kutlama

Kayağın madalya avcılarına kutlama
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Bitlis'in ev sahipliğini yaptığı 9. GAP Kış Spor Oyunları'nda madalya kazanan ve üçüncülük kupasını Erzurum'a getiren kayakçıları kutlayarak, ödüllendirdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Bitlis'in ev sahipliğini yaptığı 9. GAP Kış Spor Oyunları'nda madalya kazanan ve üçüncülük kupasını Erzurum'a getiren kayakçıları kutlayarak, ödüllendirdi.

Bitlis'te yapılan 9. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu İllerarası Kış Spor Oyunları'nda başarılı olan kayakçılar İl Temsilcisi Taner Döşkaya, antrenör Kezban Kuşkapan ve eski TFF Bölge Müdüresi Serap Geneşke ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. GAP Kış Spor Oyunları'nda üçüncülük kupasının yanı sıra özellikle snowboard ve kayaklı koşuda alınan madalyalardan dolayı sporcuları kutlayan Taşkesenligil, kendilerini ödüllendirdi. Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses'in de hazır bulunduğu ziyarette, kayakçıları kutlayan Taşkesenligil, "Bütün spor dallarında başarılı olmak zorundayız, özellikle de buz sporları ve kayakta. Çünkü dünyanın en iyi kayak pistlerine sahibiz ve ilimzde buz salonları bulunuyor. Bu spor alanlarında çok iyi hazırlanıp, her zaman zirvede olmalıyız" dedi. Erzurum Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya da, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'in Bitlis'te de kendilerine yalnız bırakmadığını belirterek, il müdürü Taşkesenligil ile Kayak Federasyonu'nun destekleri ile Erzurum kayağının yeniden şahlandığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.