Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2011 17:52

Kayıp Baba ve kızlarının cesedi bulundu

Kayıp Baba ve kızlarının cesedi bulundu
Van`ın Erciş ilçesinde kaybolan görme engelli baba ve kızlarının cesetleri, depremden 12 gün sonra bulundu.
Erzurum Ajans-Van`ın Erciş ilçesinde kaybolan görme engelli baba ve kızlarının cesetleri, depremden 12 gün sonra bulundu.

CESETLER EL ELE TUTUŞMUŞ HALDE BULUNDU

Erciş ilçesinde meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından 39 yaşındaki görme engelli çilingir İsmail Akçil ve kızları Dilber (8) ile Sümeyye`nin (12) cesetleri, daha önce arandıkları yerin 100 metre ilerisindeki 1 No`lu Noter`in enkazı altında bulundu.
Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürü İsmail Eser, baba ve iki kızın cesetlerinin el ele tutuşmuş halde daha önce incelenen bir enkazın altında aranmayan bir noktada bulunduğunu söyledi. Eser, sadece Dursun öğretmenin hala kayıp olduğunu belirterek arama kurtarma çalışmalarına Güney Kore`den gelen ekibin yanı sıra Van ve Erzurum Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerinin katıldığını açıkladı.

EŞİNİ VE KIZLARINI KAYBEDEN ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Enkaz altından çıkarılan cenazeler ambulansa bindirildikten sonra Erciş Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, cesetlerin bulunduğunu duyan anne geldiği enkaz bölgesinde sinir krizi geçirdi. Enkaz bölgesine girmesine izin verilmeyen kadın, bir araca bindirilip hastaneye gönderildi.
Öte yandan, çalışmaların ardından Güney Koreli ve Türk ekipler birbirilerine sarılarak vedalaştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.