İlçeler Haber Girişi : 11 Temmuz 2015 13:30

Kaymakam Pektaş, kamu inşaatlarını denetledi

Kaymakam Pektaş, kamu inşaatlarını denetledi
Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, ayrıca ilçede yapımı devam eden inşaatları ve Çat Çok Programlı Lisesinde yapımı biten tenis, voleybol, basketbol sahasını denetimlerde bulundu.
Erzurumajans-Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, ayrıca ilçede yapımı devam eden inşaatları ve Çat Çok Programlı Lisesinde yapımı biten tenis, voleybol, basketbol sahasını denetimlerde bulundu.

Yapımı devam eden Çat Eğitim Kompleksi ve temel aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı hakkında şantiye şeflerinden inşaatların şuan hangi aşamada olduğu ve ne zaman faaliyete geçeceği hakkında bilgi alan Kaymakam Pektaş daha sonra inşaat alanından ayrıldı.

ŞEHİT YAKINLARI İLE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, Kaymakamlık tarafından verilen şehit yakınlarına iftar yemeği programına katıldı.

Kaymakam Paktaş'a İlçe Garnizon Komutan Vekili, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Hakimi, İlçe Emniyet Müdürü ve diğer şube müdürleri de eşlik etti.

Program sonrasında tüm katılımcılarla birlikte çay içmek için öğretmenevine geçildi. Yaklaşık bir saatlik program sonrasında protokol öğretmenevinden ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.