Bölge Haber Girişi : 14 Eylül 2011 15:12

Kaymakam Polat Muhtarlarla vedalaştı!..

Kaymakam Polat Muhtarlarla vedalaştı!..
2011 yaz kararnamesiyle Altınova Kaymakamlığına atanan Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat veda ziyaretlerinin ilk turunda Pasinler'deki Muhtarlarla bir araya geldi.

Erzurum Ajans-2011 yaz kararnamesiyle Altınova Kaymakamlığına atanan Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat veda ziyaretlerinin ilk turunda Pasinler’deki Muhtarlarla bir araya geldi.

Mayıs ayında geçici görevle Yalova Altınova Kaymakamlığında göreve başlayan Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat 27 Ağustos’ta resmi gazetede yayınlanan kaymakamlar kararnamesinde geçici görevle gittiği Altınova Kaymakamlığına atandı. Altınova Kaymakamlığına atanan Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, Altınova’dan devir teslim işlemleri için geldiği Pasinler’de veda ziyaretlerine başladı.

Pasinler’e bağlı 56 köy 15 Mahalle muhtarıyla Pasinler Kale Otel ve Kaplıca toplantı salonunda bir araya gelen Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, muhtarlara Pasinler’e iki defa görev yapmış bir kaymakam olarak geçen zaman zarfında acısıyla tatlısıyla beraber birçok alanda birlikte çalıştıklarını, her zaman muhtarla iyi ilişkiler içerisinde görevini yürütmeye çaba gösterdiğini, hiçbir muhtar arkadaşımdan da incinmediğini belirten Polat, muhtarlardan helallik isteyip tek tek muhtarlarla görüşüp vedalaştı.

Helalleşmenin ardından Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, Pasinler Kaymakamlığının işletmiş olduğu kaplıca ve otelin önünde muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.