İlçeler Haber Girişi : 11 Eylül 2013 15:18

Kaymakam Şen vatandaşın ilgisinden memnun

Kaymakam Şen vatandaşın ilgisinden memnun
Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, ilçe halkının sıcaklığı ve coğrafik konumu ile Oltu'nun Doğu Anadolu'nun en güzel ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, ilçe halkının sıcaklığı ve coğrafik konumu ile Oltu'nun Doğu Anadolu'nun en güzel ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.

Henüz Oltu'da göreve başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ilçe halkı ve esnafının gösterdiği sıcak ilginin kendisini oldukça etkilediğini dile getiren Kaymakam Abdullah Şen, "Oltu'da görev yapıyor olmaktan son derece mutluyum. Göreve başlayalı henüz kısa bir süre geçmesine rağmen, hemen her kesimden vatandaşımızın yakın ilgi ve alakası beni çok etkiledi. Sonuçta bende bu bölgenin çocuğu sayılırım. Vatandaşın bu içtenliği biz idarecileri daha bir motive edecektir. Umarım, güzel bir diyalog ve samimiyet içerisinde hep birlikte Oltu'ya hizmet ederiz." dedi.

Oltu Gözlem Gazetesi'nden Hikmet Dağ ve İHA Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın'ı makamında ağırlayan Kaymakam Şen, sohbet sırasında yerel basının önemine değinerek, "Görevleri icabı bir anlamda kamu hizmeti de ifa eden basının önemi küçümsenemez. Tarafsız ve objektif bir bakış açısıyla toplumu bilgilendiren basının, yapılan çalışma ve hizmetlerin halka doğru aktarılması konusunda üzerine ciddi görevler düşmektedir. İlçemizde yerel basının bulunması biz idareciler için son derece önemlidir ve bir o kadarda avantajdır" şeklinde düşüncelerini paylaştı.
Bu arada Oltu'yu daha yakından tanımak için yaptığı bir dizi program dâhilinde köy ve esnaf ziyaretlerine başlayacağına değinen Kaymakam Şen, Oltu Gözlem Gazetesi'nden Hikmet Dağ ve İHA Oltu Muhabiri Dursun Murat Aydın ile Oltu ve bölge hakkında da bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şen, zaman zaman basın mensuplarıyla bir araya gelmenin önemine de vurgu yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.