Ekonomi Haber Girişi : 10 Eylül 2012 13:30

Kayseri Erciyes Palandöken'i solladı

Kayseri Erciyes Palandöken'i solladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kış Turizmi alanında uyguladığı dev projelerle Erzurum’u geride bıraktı.
Erzurum Ajans-Kış Turizmi’nde marka kent olarak tanınan Erzurum’da; Palandöken ve Konaklı için otel yapacak kimse  bulunamazken, Kayseri Erciyes’e yatırımcı yağıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Hehmet Özhaseki, “Planladığımız 21 adet otel yerinin tamamı satıldı”dedi.

Başkan Özhaseki, “ Oysaki Erzurum Palandöken'de otel için yatırımcı bulamıyorlar. Çünkü bizim projemiz geleceği olan, turizm yatırımcılarının olumlu gelişmeler bekledikleri dört başı mamur bir proje." diye konuştu.

Haseki’nin rüya projesi

275 milyon avroluk bu proje, Kayseri'de kamu eliyle yapılan en büyük proje ılarak gösteriliyor. Projede,  200 km.'ye yakın pist uzunluğu var. Bu uzunluk, Türkiye'deki tüm kayak merkezlerindeki pist uzunluğundan daha fazla. 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • serpil coşkun 01 Ocak 1970 02:00

    onların bb başkanı ahmet küçükler değil..gençlik spor müd.de bu kadar sorumsuz değildir..2011 de yapılan yatırımlara bakarsak herşeyin ortada olduğunu görürüz

  • mehmet taş 01 Ocak 1970 02:00

    kayseri ile nasıl boy ölçüşeceğiz ki!!! adamlar çalışıyorlar, seçerken adam gibi adam seçiyorlar!!! bir seçtikleri insanlara bir bakın, bir de bizim seçtiklerimize bakın!!! adamların ufku geniş, geleceğe yönelik projeler yapıyorlar, alt yapılarını tamalamışlar !!! birbirlerinin kuyusunu kazmak yerine, birleşip iş yapıyorlar!!!