Siyaset Haber Girişi : 10 Şubat 2014 16:17

Kazanç: Kaymakamlık Palandöken'e taşınacak

Kazanç: Kaymakamlık Palandöken'e taşınacak
MHP Palandöken Belediye Başkan Adayı Ahmet Kazanç, "Palandöken ilçesinin Erzurum'un yeni cazibe merkezi olması için her türlü mali, teknik ve sosyal imkanı sonuna kadar değerlendireceğiz" dedi.
Erzurumajans-MHP Palandöken Belediye Başkan Adayı Ahmet Kazanç, "Palandöken ilçesinin Erzurum'un yeni cazibe merkezi olması için her türlü mali, teknik ve sosyal imkanı sonuna kadar değerlendireceğiz" dedi.

MHP Palandöken Belediye Başkan Adayı Ahmet Kazanç, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Gün boyunca esnaf ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiren Kazanç, akşamları ise, ev toplantılarında seçmenleriyle bir araya geliyor.

Kazanç, 30, Mart'tan sonra hem Erzurum, hem de Palandöken ilçesi için yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "30 Mart'tan sonra Allah'ın izniyle Palandöken ilçemiz kalkınma, gelişme ve değişme yolunda ilk adımı MHP kadroları ile atmış olacak. Erzurum'un gözbebeği durumundaki ilçemiz, bizim dönemimizde inşallah cazibe merkezi olma niteliğine kavuşacak" diye konuştu.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİN TARİFİ YANLIŞ YAPILMIŞTIR


Palandöken ilçesinin, nüfusu itibariyle Türkiye'de birçok ili geride bıraktığının altını çizen Ahmet Kazanç, "Buna rağmen Palandöken ilçemiz belediyecilik hizmetleri noktasında maalesef ilçe standartlarının bile altına düşürülmüştür. İlçenin modern şehircilik ve kentsel ihtiyaçları bağlamında birçok eksiği vardır. İlçede sosyal ve kültürel yaşam alanlarının tarifi, ne yazık ki üç-beş adet park ve mesire alanıyla yapılmaya çalışılmıştır. Genel anlamda belediyecilik hizmetleri Palandöken gibi marka niteliğindeki bir ilçede maalesef asfalt, kaldırım ve karo gibi rutin faaliyetlerle sınırlı tutulmuştur. İlçedeki sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel dinamikler ikinci planda bırakılmış, yerel aktörler oluşturulamamıştır" şeklinde konuştu.

PALANDÖKEN İLÇESİ KÜLTÜR VE TİCARET MERKEZİ OLACAK


MHP kadroları olarak gelişen teknoloji ışığında modern ve günün ihtiyaçlarına uygun bir biçimde planlanmış, insan ve hizmet odaklı kurumsal bir yapıya kavuşturacaklarını dile getiren Kazanç, "Vatandaşlarımızın belediyeyi ilgilendiren her sorunu anında çözüme kavuşturulacak. Bilişim teknolojilerinden en üst düzeyde istifade edilmesi sağlanarak hem halkın yönetime katılımı temin edilecek, hem de hizmet akışı hızlandırılacak. Kanun ve mevzuatların öngördüğü şekliyle tüm imkanlar değerlendirilerek yeni sosyal ve kültürel yaşam alanları oluşturulacak. Öncelik ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilçede katma değer üretimine imkan sağlayacak yeni iş sahaları oluşturulması için girişimcilerle ortak projeler hazırlanacak. Bu ve benzer projelerle Palandöken ilçemiz Erzurum'un sadece turizm merkezi değil, aynı zamanda kültür ve ticaret merkezi de olacak" diye konuştu.

"KAYMAKAMLIK PALANDÖKEN İLÇESİNE TAŞINACAK"


Ahmet Kazanç, Palandöken ilçesini yakından ilgilendiren bir konuda da müjde verdi. Palandöken Kaymakamlığı'nın, ilçe sınırları dışında Erzurum Valiliği binasında hizmet veriyor oluşunun, ilçenin vizyonuna ters düştüğünün altını çizdi. Kazanç, "30 Mart'ta Allah'ın izniyle göreve geldikten hemen sonra ilk işimiz Palandöken Kaymakamlığı'nı, ilçemiz merkezinde konuşlandırmak olacak. Kaymakamlık hizmet binamız, tüm birimleriyle ilçemizde hizmet verecek ve vatandaşlarımız böylece büyük bir külfetten kurtarılmış olunacak" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.