Türkiye Haber Girişi : 15 Nisan 2014 15:56

KEDFE'den Toltar'a ziyaret

KEDFE'den Toltar'a ziyaret
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Erzurumajans-Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a ziyaretler sürüyor. Son olarak KEDFE başkanı Tekin Dursun ve yönetimi Başkan Toltar'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Tekin Dursun'u, AK Parti Dilovası Meclis üyesi Hamit Topçi ve Yönetim Kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Başkan Ali Toltar'a görevinde başarılar diledi.

Kentlerde derneklerin kültürlerin yaşatılması için önemli rol oynadığına belirten Başkan Toltar, "Kültürlerin gelecek nesillere aktarılması için dernekler köprü vazifesi görüyor. Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynamaktadır" diye konuştu. Başkan Toltar ziyaretlerinden ötürü de Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve yönetimine teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.