Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2017 16:30

Kemal Kılıç: Ben sihirbaz değilim

Kemal Kılıç: Ben sihirbaz değilim
Teknik Patron Kemal Kılıç, final öncesinde kapıları dış dünyaya kapattıklarını ve tamamen Gümüşhane'yi düşündüklerini belirterek, adeta kulüpte sıkı yönetim ilan etti.
Erzurumajans-Teknik Patron Kemal Kılıç, final öncesinde kapıları dış dünyaya kapattıklarını ve tamamen Gümüşhane'yi düşündüklerini belirterek, adeta kulüpte sıkı yönetim ilan etti. 

Kurt hoca, "Ahmet hocaya böyle bir takımı bana bıraktığı için teşekkür ediyorum, ben sihirbaz değilim, buraya sadece şampiyonluk için geldim" dedi.

Göreve geldikten sonra karamsarlığa bürünen havayı kulüpten dağıttığını belirten Teknik Direktör Kemal Kılıç, ligin son haftaları olmasına rağmen, takımının düşüşe geçmediğini bilakis formunun yükseldiğini söyledi.

Futbolculuktan öğrencisi olan eski teknik direktör Ahmet Yıldırım'a böyle bir takımı kendisine bıraktığı için teşekkür eden Kılıç, "Samimi konuşuyorum, şayet Anmet hoca, Kocaeli Birlik maçını kaybetmemiş olsaydı ben burada olmayacaktım. Öyle bir kan değişikliği oldu ki; ben Erzurum'a geldim, elimde sihirli değnek yok. Sihirbazlık bizim işimiz değil, bu şeyler günah şeyler. Biz sadece futbol sahasında ve antrenman alanında işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kulüpte Kılıç kanunları

24 Mayıs Çarşamba günü Beşiktaş Vodafone Arena'da TFF 1. Ligi'ne yükselme maçında Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek olan BB Erzurumspor'da teknik direktör Kemal Kılıç, kulüpte adeta final kanunları ilan etti. Tecrübeli çalıştırıcı, takım olarak final gününe kadar sadece işlerine bakacaklarını ve müsabakayı kazandıracak, çalışmalar yapacaklarını söyledi. Amed Sportif ile oynadıkları iki karşılaşmada da belirledikleri stratejiği ve planı çok iyi uyguladıklarına işaret eden Kılıç, "Final maçı içinde çok özel bir planımız olacak. Amed maçlarını farklı düşünüyorduk, bu müsabaka farklı olacak. Çünkü bu karşılama tek maç, uzatması olabilecek ya da penaltılar olabilecek bir karşılaşma. Ama bizim öncelikli hedefimiz işi uzatmaya ya da penaltılara götürmeden işi bitirmek" dedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.