Erzurum Haber Girişi : 04 Şubat 2012 16:42

Kırağı düşen ağaçlar görsel şölene dönüştü

Kırağı düşen ağaçlar görsel şölene dönüştü
Erzurum’da etkili olan soğuk hava ağaçları beyaza bürüdü. Kırağı düşen ağaç dalları soğuk havada izlenmeye değer manzaralar oluşturdu.
Erzurum Ajans-Erzurum’da etkili olan soğuk hava ağaçları beyaza bürüdü. Kırağı düşen ağaç dalları soğuk havada izlenmeye değer manzaralar oluşturdu.
E
ksi 35’leri gören Erzurum’da yol kenarlarında bulunan ağaçlar üzerine düşen kırağı adeta görsel şölen oluşturdu. Yoldan gelip geçen vatandaşlar oluşan doğa güzelliğini yakından görebilmek için araçlarını durdurup daha da yakından görmek için karlara battı. Oluşan doğa güzelliğini yakından görme fırsatı bulan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Gözün görebildiği her yerin beyaza büründüğü alanlarda dağlarla birleşen düzlük ova içerisinde bulunan birkaç ağaçta adeta dağ ve ovanın beyazlığını bozmamak için beyaza bürünmüş bir görüntü oluşturuyor. Kırağı düşen ağaçların görüntüsü görenleri büyülerken bu manzaraya tanıklık eden vatandaşlar “Erzurum kış aylarında büründüğü beyaz ile doyumsuz manzaralar oluşturuyor bu da onlardan sadece birisi. Soğuk havaya aldırış etmeden bu manzara saatlerce seyredilebilir” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.