Erzurum Haber Girişi : 04 Haziran 2012 13:15

Kıyıköşe yüzleri güldürmeye devam ediyor

Kıyıköşe yüzleri güldürmeye devam ediyor
Kıyıköşe facebook Erzurum gurubu başlattığı kampanya ile engelli vatandaşlara akülü araba hediye ediyor.
Erzurum Ajans-Kıyıköşe facebook Erzurum gurubu başlattığı kampanya ile engelli vatandaşlara akülü araba hediye ediyor.
Erzurum Barosu ile Erzurum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje müdürü Haşim Özcan tarafından desteklenen projeyle iki kişi daha akülü araba sahibi oldu. Yenişehir’de yaşayan ve küçüklüğünde çocuk felci geçiren 38 yaşındaki Döndü Çippınar akülü arabasına kavuşurken Yakutiye ilçesinde oturan ameliyat sonrası felç olan 75 yaşındaki Gülizar Yabir ise tekerlekli sandalyesine kavuştu.
Sandalyeleri Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, Valilik İl Sosyal Etüt ve Proje müdürü Haşim Özcan ve kampanyayı düzenleyen tıp öğrencileri ihtiyaç sahiplerini teslim etti. 38 yaşındaki Döndü Çippınar, akülü araba hediye edildiği için çok mutlu olduğunu ve yetkililere teşekkür ettiğini belirtti.
Kıyıköşe facebook grubu engelli vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. facebook’tan yardım sevenlere ulaşmayan çalışan gurubun kısa süre çok sayıda üyesi oldu. Üye olan duyarlı vatandaşların desteği ile engelli vatandaşlar akülü araba ve tekerlekli sandalye sahibi oluyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.