Erzurum Haber Girişi : 26 Nisan 2013 23:30

Komşu kızına markette bakın ne yaptı!

Komşu kızına markette bakın ne yaptı!
Cinsel istismara 15 yıl 9 ay hapis cezası
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-PALANDÖKEN ilçesi'nde ki bir apartman katının altında market işleten 62 yaşındaki E.G. 10 yaşındaki komşu kızı E.E.'yi çikolata ve bisküvi  ile kandırarak cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuksuz yargılandığı  Erzurum 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, olay geçtiğimiz yıl Palandöken İlçesi'nde meydana geldi.  Oturduğu apartman binasının alt katında market işleten evli  ve 5 çocuk babası 62 yaşındaki E.G., komşu kızı E.Ü.'ye çikolata, cips ve bisküvi  vererek yanına çağırdı.

"DEDE, DUDAKLARIMDAN ÖPTÜ"


Küçük E.Ü.'nin cinsel istismara olayını annesine,"Dede benim dudaklarımdan öptü" diyerek yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine polise giden aile market sahibi E.G.'den şikâyetçi oldu.  Küçük mağdurenin ifadeleri ve ailesinin şikâyeti üzerine 'Çocuğun Cinsel İstismar' suçunu işlediği gerekçesiyle 62 yaşındaki E.G. Çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanarak cezaevine kondu.

"İFTİRA VE KOMPLO KURDULAR"


Cinsel taciz olayı ile ilgili suçlamaları kabul etmeyen 62 yaşındaki E.G.,"Komşumuzun kızını çok seviyorum.  Ailenin maddi durumlarının iyi olmaması nedeniyle , markete geldiğinde ara sıra harçlık , cikolat, pisküvi gibi şeyler vererek yardımcı oluyordum. Bu suçlamalar tamamen iftira ve komplodur. " dedi.

15 YIL 9 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 1 yıl 3 ay süreyle cezaevinde yattıktan sonra, tutuksuz yargılanan E.G.,küçük mağdur E.Ü. hakkında  Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalı Başkanlığı'nın  verdiği 'Mağdurenin Ruh ve Beden Sağlığı bozulmuştur'' raporu üzerine mahkeme heyeti E.G.'nin cezaevinde yattığı süreyi de dikkate alarak 15 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Dosya'nın Yargıtay Ceza Dairesi tarafından onanması halinde, E.G. yeniden cezaevine girecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adnan alagöz 01 Ocak 1970 02:00

    erzurumajans teşekkürler, bu sapıkları ifşa edin...ki rezil olsunlar..yaşasın adalet