İlçeler Haber Girişi : 13 Mart 2014 18:14

Konut İş Sendikası Bulutlar'ı ziyaret etti

Konut İş Sendikası Bulutlar'ı ziyaret etti
Konut İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk ve üyeleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Konut İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk ve üyeleri Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Orhan Bulutlar'ı, Yenişehir AK Parti Secim irtibat Bürosun da ziyaret ederek Konut İş Sendikası üyelerinin karşılaştıkları sorunları hakkın da bilgi verdiler.

Yaklaşık 100 kişilik bir grupla AK Parti Palandöken Seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Konut -İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı Musa Duruk," Konut İş Sendikası olarak bugüne kadar sıkıntılarımıza ve sorunlarımıza çözüm üretme gayretin de olan hep Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar olmuştur. Kendisine sendikamız adına bir kere daha teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın bu duyarlılığı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bizler kendisinden razıyız Allah razı olsun" dedi.

BAŞKAN BULUTLAR; 'SİZLERİN SORUNU BENİM SORUNUMDUR'


Başta İlçem olmak üzere bu şehir de yaşayan tüm insanların sorunlarını çözmek ve hizmet etmek boynumuzun borcudur diyen Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Orhan Bulutlar," Sizlerle çeşitli vesilelerle birkaç kez bir araya geldik. Sorunlarınızın biliyorum bir ilçe belediye başkanı olarak yetki ve sorumluluğum da olan birçok sıkıntınızın çözme gayreti içerisin de oldum. Bu ebette yeterli olmadı ama yinede çözüm noktasın da ilçemiz de ciddi adımlar atıldı. Palandöken Belediyesi olarak site ve apartman yöneticilerine yazı yazarak çalışanların daha uygun şartlar da istidam ettirmelerin istedim. Sosyal Güvencesi olmayan çalışanların sosyal güvencelerini yapılmasını talep ederek sizlere katkı sunmaya çalıştım. Şimdi ise Allah izin verirse halkımız da takdir eder ikinci defa seçilirsek Palandöken Mahallesin de başlatacağımız Kentsel Dönüşüm kapsamın da uygun koşullarda ödemesi kolay sosyal konutlar yapılacak bu konutlardan ev sahibi olmanız için çaba ve gayret sarf edeceğimi sözünü veriyorum. Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum bu nedenle sizlerin sorunu benim sorunumdur. Destek sizden çözüm bizden olsun" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.