Bölge Haber Girişi : 25 Ocak 2010 12:05

Korkut muhtarları dinledi!..

Korkut muhtarları dinledi!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içinde bulunan 96 mahalle muhtarını gruplara ayırarak kalite çemberi toplantısı yaptı.

ERZURUM AJANS-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içinde bulunan 96 mahalle muhtarını gruplara ayırarak kalite çemberi toplantısı yaptı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çağdaş yönetim anlayışı içerisinde kalite çemberlerinin önemli olduğunu ifade etti. Korkut, köylerle birlikte 96 muhtarları bulunduğunu, bundan dolayı 10'ar gruplu toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Muhtarların tamamının alınması halinde uzun bir zaman gerekeceğini söyleyen Korkut, dile getirilen sorunların da yeterince tartışılamayacağını kaydetti. Yaptıkları toplantılara kalite çemberleri, beyin fırtınası grupları edinilebileceğine dikkat çeken Korkut, "Her hafta bir grubu alıyoruz. Makam odamızda onları ağırlayıp daha geniş zamanlı beyin fırtınası yapıyoruz. Muhtarlarımız sırasıyla söz alıyor ve sorunlarını, beklentilerini aktarıyorlar. Bunları not ediyoruz. Aynı toplantıda bunların daha ekonomik çözümün bulunması noktasında karşılıklı beyin fırtınası gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ali Korkut, toplantılardan çıkan sonuçların yaz dönemi çalışma programına alınacağını belirterek, yaz döneminde yapılacak çalışmaların önemli ölçüde muhtarların talepleri doğrultusunda sürdürüleceğini ifade etti. Korkut, şöyle dedi:

"Yaptığımız beyin fırtınasının sonuçlarını çalışma programımıza ekleyeceğiz. Muhtarlarımızın istek ve talepleri ve bizim yatırım programımızı örtüştürmek suretiyle halkımızın isteklerini karşılayacağız. Halkın her talebi bizim için önemlidir. Ancak belediyenin ekonomik sorunları bulunuyor. Kıt kaynakları en verimli biçimde kullanma çabasındayız." (CİHAN)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.