Bölge Haber Girişi : 01 Nisan 2011 18:46

Köşe yazarından 1 Nisan şakası!..

Köşe yazarından 1 Nisan şakası!..
Erzurum'da yerel olarak yayımlanan Palandöken Gazetesi'nde köşe yazarı Mehmet Şener yaptığı 1 Nisan şakasında, Erdoğan yine yaptı yapacağını başlıklı yazısında 12 Haziran'daki seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'dan, Sağlık Bakanı Recep Ak

Erzurum Ajans-Erzurum’da yerel olarak yayımlanan Palandöken Gazetesi’nde köşe yazarı Mehmet Şener yaptığı ‘1 Nisan’ şakasında, ‘Erdoğan yine yaptı yapacağını’ başlıklı yazısında 12 Haziran’daki seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’dan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Kars’tan milletvekili adayı olacağını yazdı.

Tüm dünyada ‘şaka’ günü olarak kabul edilen, bu günde insanların birbirine şaka yapmasının gelenek haline geldiği 1 Nisan’da, Palandöken Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve köşe yazarı Mehmet Şener, bugün ki yazısıyla unutulmaz bir şakaya imza attı. Gazetenin birinci sayfasından duyurulan ‘Flaş flaş… Bu haber başka hiçbir yerde yoktur! Başbakan Erdoğan Erzurum’dan, Bakan Akdağ Kars’tan aday’ anonsuyla 1 Nisan şakası yapan Mehmet Şener, 3’üncü sayfadaki ‘Pencere’ köşesinde ‘Erdoğan yine yaptı yapacağını’ başlıklı yazısına yer verdi.

Bir gün önce yazdığı ‘Ak Parti sürpriz yapmayı seven bir partidir’ başlıklı yazısında birinci el kaynaktan aldığı bir bilgiyi okuyucularıyla paylaştığını anlatan Şener, yazısında şunlara yer verdi:

”Bu sürpriz gelişme üzerine, Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla daha önce Erzurum için müracaat eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yeri değiştirildi ve 12 Haziran seçimlerinde Akdağ, Kars’tan aday gösterilecek. Bu olağandışı gelişmenin hem kamuoyunda hem de Ak Parti tabanında şok etkisi yapacağı muhakkak. Erzurum geçmişte Cumhurbaşkanı ve bakanlar çıkarmış bir şehir. Şimdi Başbakan çıkarmış bir şehir olacak. Söyler misiniz kuzum, kaç ile nasip olur böyle bir paye? Kim bilir belki de yeni Kabine’de hem Başbakanımız hem de bakanlarımız olur. Siyaset böyle bir şey işte… Hani Demirel demişti ya, ‘Siyasette 24 saat çok büyük bir zamandır’ diye. Bakın kimin aklına gelirdi böyle bir şey? Ve bu yazıyı okuyan kaç kişi, bugünün 1 Nisan olduğunu hatırlayacaktır? Hep somurtmayalım, biraz da gülmek lazım. Sayın Erdoğan’ın ve Sayın Akdağ’ın hoşgörüsüne sığınarak bu masum şakayı yaptık…”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.