Erzurum Haber Girişi : 20 Mart 2014 18:57

Küçükler daire başkanlarıyla son kez bir araya geldi

Küçükler daire başkanlarıyla son kez bir araya geldi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, daire başkanlarına bir yemek vererek veda etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, daire başkanlarına bir yemek vererek veda etti. Küçükler, Divan-ı Gazi Restoran'daki yemekte yaptığı konuşmada, 10 yıllık görev süresini de değerlendirdi. "Hep derler ya veda konuşmaları zordur. Görev süremiz 30 Mart'ta bitecek. Belediye, hayatımızın önemli bir noktası oldu. Neredeyse yirmi yıldır belediyemizde görev yapıyorum. 10 yıllık başkanlığım süresince kentte ciddi işler yaptık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" diyen Küçükler, "Önemli olan gök kubbeye güzel bir seda bırakmaktır. Hiç kimseye makamlar baki kalmıyor. Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır, derler. Biz de ekip olarak bu şehre önemli hizmetlerde bulunduk, pek çok kalıcı esere imza attık. Bu hizmetleri yapmış olmaktan dolayı mutlu ve huzurluyuz" şeklinde konuştu. 

"ERZURUM, AK PARTİ İLE BÜYÜDÜ"


Doğu'nun gözde vilayeti Erzurum'un AK Parti ile büyüdüğünü anlatan Başkan Küçükler, "Erzurum'da 2004'te ciddi sıkıntı yaşanıyordu. Havası kirliydi. Suları akmıyordu. Herkeste karamsarlık vardı. Çalışmalarımıza doğalgazla başladık. Su problemini çözdük. Köprülü kavşaklar ve otoparklar yaptık. Kentsel dönüşümde önemli bir noktadayız" dedi. "Erzurum, AK Parti ile büyüdü. İşlerimizin reklam boyutunu iyi yapamadık. Şu anda toplam 60 milyon 400 bin TL'lik bir yatırım bittiği halde açılışını yapmadık" diyen Küçükler, şöyle devam etti:

"Terminal, Hurdacılar Sitesi, Mevlana Vadisi, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Kamyon ve Tır Garajı, Olimpiyat Parkı, Erzurum AVM Alt Geçidi yapıldı ama açılışını yapmadık. Borçsuz, sorunsuz bir belediye devrediyoruz. On yıllık süreç içerisinde Maliye ve SGK`ya primlerimizi ödedik. Hiçbir kuruma 25 kuruş olsun, borcumuz yoktur." Daire başkanlarına hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Küçükler, "Hepinizden Allah razı olsun. Ben hiçbir kişiye siyasi görüşü veya şahsi olarak zulmetmedim, personelime bilerek haksızlık yapmadım. Hepiniz biliyorsunuz; arada sesimizi yükseltmişsek şahsi sebeplerle değildir, milletin hizmetiyle ilgili olmuştur" şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan daire başkanları da duygularını dile getirerek Başkan Küçükler'e hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.