Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Nisan 2013 14:54

Küçükler kermes ziyaretinde bulundu

Küçükler kermes ziyaretinde bulundu
Havuzbaşı Meydanında açılan bir yardım kermesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, burada satın aldığı bulaşık makinesini ihtiyaç sahibi aileye hediye etti.
Erzurumajans-Havuzbaşı Meydanında açılan bir yardım kermesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, burada satın aldığı bulaşık makinesini ihtiyaç sahibi aileye hediye etti.

Kermeslerin yapılan hizmetlere destek için düzenlendiğini anımsatan Başkan Küçükler, Kermesi dolaştım, kardeşlerimiz, hayır sahipleri, elişi,yemek, el sanatları, mobilya ve beyaz eşya gibi malzemeler koymuşlar. Burada görev yapan gönüllü kardeşlerimizi bu hizmetleri nedeniyle kutluyorum. Yardımsever vatandaşlarımızın ziyarette bulunarak ürünleri satın almaları sevindiricidir, dedi.

Küçükler, daha sonra, kermeste yer alan bulaşık makinesini satın alarak ihtiyaç sahibi aileye hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VER COŞKUYU..:) 01 Ocak 1970 02:00

    HELAL SANA .... NE KADAR BONKÖR NE KADAR DÜŞÜNCELİ NE KADAR HAYIR SEVER BİR AV.AHMET KÜÇÜKLER`MİŞSİNDE HABERİMİZ YOKMUŞ...