Erzurum Haber Girişi : 02 Ocak 2012 18:54

Küçükler`in danışmanı Çelik görevinden ayrıldı

Küçükler`in danışmanı Çelik görevinden ayrıldı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler`in danışmanlığını yapan eğitimci İsmail Çelik görevinden ayrıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler`in danışmanlığını yapan eğitimci İsmail Çelik görevinden ayrıldı.

Uzun yıllar Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesine geçen İsmail Çelik, bir süre Personel İtfaiye ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı yaptı. Emekli olduktan sonra 16 ay Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler`e danışmanlık görevi yapan Çelik, bu görevinden ayrıldı.

İ
smail Çelik, Küçükler ile anlaşamadıklarını ve çift taraflı olarak danışmanlık sözleşmesinin feshine karar verdiklerini söyledi. Erzurum`a daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla vatandaşlarla başkan arasında köprü görevini yürüttüğünü hatırlatan Çelik, "Görülen lüzum üzerine görevimden ayrıldım. Görev süresince Erzurum`a, Erzurumluya en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Maaşın ne kadardı sayın danışmanım ? Ben iki fakülte mezunu işsizim, sizin yerinize talibim ...... Emin olun halkla iletişimim çok iyidir, mahalli idareler konusunda tezim var ve uzmanım... Kamu yönetimi konusundada ihtisas sahibiyim... Lütfen iş istiyorum......