Erzurum Haber Girişi : 24 Aralık 2012 17:10

KUDAKA 2012 kültür zirvesine katıldı

KUDAKA 2012 kültür zirvesine katıldı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Turizm Bakanlığı çatısı altında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 2012 Kültür Turizmi Zirvesi'ne katıldı.
Erzurumajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Turizm Bakanlığı çatısı altında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 2012 Kültür Turizmi Zirvesi'ne katıldı.

Ajansın Yönetim Kurulu Başkanı ve Bayburt Valisi Sayın Hasan İpek'in de katılım sağladığı zirvede Erzurum-Erzincan-Bayburt illerinin kültürel, tarihsel ve yöresel değerlerini ön plana çıkarma ve Bölgemizi daha geniş kitlelere tanıtma amaçlandı. Başkentte yaşayan Hemşerilerin ve turizmcilerin yoğun talep gösterdiği zirveye, Bakanlar, Milletvekilleri, Bürokratlar, Belediye Başkanları, tanınmış bilim, fikir ve sanat adamları, yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları katkı ve katılım sağladılar.
Ziyaretçilere Proje Teklif Çağrısı ve Mali Destekler de dahil olmak üzere Ajans faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.