Ekonomi Haber Girişi : 02 Temmuz 2013 18:58

KUDAKA Temmuz ayı toplantısı yapıldı

KUDAKA Temmuz ayı toplantısı yapıldı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Temmuz ayı ilk toplantısı Erzincan'da Bayburt Valisi Hasan İpek başkanlığında Erzincan'da yapıldı.
Erzurumajans-Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Temmuz ayı ilk toplantısı Erzincan'da Bayburt Valisi Hasan İpek başkanlığında Erzincan'da yapıldı.

Toplantıda görev süresi sona eren Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Şireci'ye hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Bayburt Valisi Hasan İpek, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen katıldı.

Toplantı gündemi hakkında bilgi veren KUDAKA Yönetim Kurulu Başkanı Bayburt Valisi Hasan İpek, "Kalkınma Ajansımızın bu toplantısında yine bölgemizin yatırımlarının izlenmesi, önümüzdeki yıl yeni yapılacak teklif çağrısının çıkacak hangi konularında ve doğrudan destek konularında, gündemimizde maddelerimiz var. Bu yıl bildiğiniz gibi bölgemizde çok ciddi ve özellikle turizmin teşviki anlamında ciddi çalışmalarımız var. Bunların değerlendirilmesini yapacağız. 2 yeni valimiz bölge illerimize teşrif etti. Hem Erzurum Valimize, hem Erzincan Valimize öncelikle hayırlı olsun diyorum. Ayrıca geçen ay kalkınma kurulu başkanlığı seçimi yapıldı ve bu seçimde de yeni kalkınma kurulu başkanımız seçildi. Kendilerine de hayırlı olsun diyorum. Yine eski arkadaşımıza bugün veda yapacağız. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetler adına, gerçekten bölgede mütevaziliğiyle, efendiliğiyle aynı zamanda bizlere yön vermesi açısından kalkınma kurulu yani asil bizlere yön veren ve hangi konularda teşviklerimizi yapacağımız konusunda bizim önümüzü açan bir kurul ve onun başkanlığını yaptı. Bunu da gerçekten çok başarılı bir şekilde yaptılar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bugünkü gündemimizi bitirip bir an önce faaliyetlere başlamak istiyoruz" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.