Erzurum Haber Girişi : 07 Mart 2013 13:00

Kuran kursu öğrencilerine Erzurum gezisi

Kuran kursu öğrencilerine Erzurum gezisi
Erzurum'un Pasinler İlçe Müftülüğü'nce Kuran Kursu öğrencilerine hafta sonunda gezi düzenledi.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler İlçe Müftülüğü'nce Kuran Kursu öğrencilerine hafta sonunda gezi düzenledi.

Pasinler İlçe Müftülüğü ilçede yatılı merkez kuran kursu öğrencilerinin moral ve motivasyonunu artırmak için gezi düzenlediler. Gezide Erzurum'un tarihi mekanlarını, camilerini gezen öğrenciler daha sonra Palandöken Kayak Merkezinde ve sonrasında Buz Arena'da paten giyip buzda kayarak gönüllerince eğlendiler. Kuran Kursu öğrencileri gün boyunca keyifli bir gün geçirdiler. Gezi sırasında öğrencilere ekmek arası döner ve ayran ikramı da yapıldı.

Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, "İlçede yıllardır hizmet veren Merkez Yatılı Kuran Kursu öğrencilerimizin hem tarihimizi ve tarihi yerlerimizi öğrenmesi açısından, hem de onların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla böyle bir gezi düzenledik. Gün boyu eğlenen çocuklarımız inşallah bu yıl bizlerin yüzünü güldürerek dereceler elde edecekler. Gezimize araçlarıyla destek veren Pasinler Belediyesi Özel Halk Otobüsü işletmelerine teşekkür ederim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.