Spor Haber Girişi : 28 Ağustos 2023 11:31

Kutlu, mücadelemiz sürecek

Kutlu, mücadelemiz sürecek
2-1'lik Manisa mağlubiyetini rağmen Teknik Patron Hakan Kutlu, takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun. Kutlu, taraftarın maç içindeki desteğinin yanı sıra yenilgiye rağmen kendilerini alkışlamasını ise büyük bir kazanç olarak gördüklerini söyledi.

2-1’lik Manisa mağlubiyetini rağmen Teknik Patron Hakan Kutlu, takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun. Kutlu, taraftarın maç içindeki desteğinin yanı sıra yenilgiye rağmen kendilerini alkışlamasını ise büyük bir kazanç olarak gördüklerini söyledi.

 

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Manisa FK karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 207 gün sonra Kazım Karabekir Stadı’nda maç yapabilen Dadaş’ta mağlubiyete rağmen futbolcuların ortaya koyduğu mücadele ve taraftarın desteği teknik direktör Hakan Kutlu’yu mutlu etti.

 

Dadaşların hocası, “Mücadeleyi kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak oyuncularımın performansı ve müsabakada olduğu gibi hakemin bitiş düdüğünden sonra taraftarlarımızın bizleri ve takımımızı sahiplenmesi, alkışlaması bizim adımıza büyük bir kazanç” dedi.

 

Kazanmak için her şeyi yaptık

 

Özellikle maçın ikinci yarısında ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptıklarını ve müthiş ortamda kaybetmeyi asla hak etmediklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Mağlubiyet çok üzücü ama  oyuncularımın ortaya koyduğu  oyun, mücadele, istek ve arzu üst seviyedeydi. Manisa’ya mağlup olduk ama bu tempo ve mücadelemiz sonraki maçlarda bize galibiyet getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

Milli aradan sonra tam hazır olacağız

 

Kamp periyodunda geç toplandıklarını ve Alican, Süleyman, Estrela ve Batuhan gibi oyuncuların hazır olması için süre gerektiğini ifade eden Teknik Patron Kutlu, milli maç arasından sonra daha da üzerine koyarak giden bir takım olacaklarının altını çizdi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.