Erzurum Haber Girişi : 27 Aralık 2018 12:00

LA STAMPA Palandöken’i yazdı: Keşfetmelisiniz!

LA STAMPA Palandöken’i yazdı: Keşfetmelisiniz!
İngiltere’den The Guardian, Amerika’dan NewYork Times’dan sonra İtalya’nın önde gelen medya kuruluşu LA STAMPA da Erzurum ve Palandöken’i konu etti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-İngiltere’den The Guardian, Amerika’dan NewYork Times’dan sonra İtalya’nın önde gelen medya kuruluşu LA STAMPA da Erzurum ve Palandöken’i konu etti. Gazete, Palandöken için “Keşfedilmesi gereken bir yer” ifadesini kullandı.

Kış turizminde artık Avrupa ülkelerinin en önemli alternatifi olarak görülen Palandöken Kayak Merkezi, İtalya’nın LA STAMPA Gazetesinin seyahat ekinde haber oldu. Livia Fabietti imzalı haberde kış tatili için Palandöken’in mutlaka keşfedilmesi tavsiye edildi. Erzurum’a ulaşımdan kayak ekipmanlarının taşınmasına kadar her ayrıntıya yer verilen haberde konaklama imkanlarından da söz edildi. Haberde Erzurum için, “Yerel Türk spesiyallerini tadabileceğiniz ve Selçuklu eserlerini ziyaret edebileceğiniz bölgedeki en ilginç yerlerden biri” ifadesi kullanılırken, Palandöken için de, “Mutlaka keşfetmelisiniz” yorumunda bulunuldu. Pist görsellerinin yer aldığı haber kısa sürede binlerce kişi tarafından tıklandı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.