Spor Haber Girişi : 19 Aralık 2012 17:50

Liseli gençler filede buluştu

Liseli gençler filede buluştu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları başladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları başladı. Kazım Karabekir Spor Salonu ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçlarına katılım bir hayli yoğun. Voleybol İl Temsilcisi Yavuz Yurttaş, Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol Müsabakalarına 13 erkek 9 bayan takım olmak üzere toplam 22 lise takımının katıldığını söyledi. Yurttaş, “Eleme müsabakaları başladı. Bayanların mücadelesi Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılıyor. Erkekler ise Kazım Karabekir Spor Salonu’nda karşılaşıyor. İlk gün eleme müsabakalarında altı maç oynattık. Karşılaşmalar zevkli ve güzel geçiyor” dedi.

KATILIMDAN MEMNUNUZ

Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Liseli Gençler Voleybol İl Birinciliği maçlarına ilginin fazla olması yetkilileri sevindirdi. Voleybol İl Temsilcisi Yavuz Yurttaş, son yıllarda ilk kez bu kadar geniş katılımla voleybol il birinciliği maçları yaptıklarını belirterek, “Maçlara bu sezon 9 bayan 13 erkek olmak üzere 22 takımın iştirak etmesi bizleri sevindirdi. Şuan ilimizde iki spor salonunda yoğun bir maç trafiği var. Burada bayanlarda ve erkeklerde birinci olan takımlarımız ilimizi grup maçlarında temsil edecek. Hakemlerimizde şu ana kadar hatasız maç yönetiyor” şeklinde konuştu.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.